Flytt igen, Nytt jobb och Felix

Hallå igen, nu var det återigen ett bra tag sen jag uppdaterade, jag kan inte fatta att tiden går så fort. Mer än ett helt år sen sist!!

Trevligt nog så är detta bara ett positivt inlägg, livet i Stockholm flyter på riktigt bra, har fått ett bra jobb och även flyttat ihop med Jonas. Hund har vi skaffat också, saknas bara villa å volvo 😛

Jobbet

Fick för några månader sen ett jobb som var ett riktigt bra steg i karriären, jag har blivit inköpare till en av de större klädkedjorna. Fråga mig inte hur jag fick det jobbet, men klagar, det gör jag definitivt inte! Jobbet är väldigt flexibelt och även fast jag såklart har en chef så är jag nästan helt självständig. Detta jobbet på CV’t ger mig verkligen möjligheter framöver även fast jag inte har några planer på att byta än på några år.

Flytten

Som jag nämnde tidigare har jag å Jonas flyttat ihop, jag flyttade in i hans bostadsrätt och trivs verkligen sjukt bra där. Som tur är hans lägenhet en trea så gott om plats har vi också. Känns ju dock inte riktigt som ”min” lägenhet, vilket det ju inte är heller. Men iom mitt nya jobb och de låga bostadskostnaderna samt det att Jonas faktiskt betalar ganska mycket för mig gör att jag kan lägga undan en fin summa pengar varje månad, som jag sparar till en framtida kontantinsats på ett hus eller en lägenhet vi köper tillsammans.

Hunden

Hunden som vi döpte till Felix var lite av en impuls från oss båda, en kompis till Jonas hade en Pudel som fick valpar, fler än de kunde och ville ta hand om så vi fick en. Felix är nu ca 6 månader gammal och vi har nyligen börjat klippa honom med hundtrimmer. Har blivit lite av min nya hobby, väldigt kul är det! När han blir lite äldre hoppas jag på att kunna klippa till riktigt sjyssta ”frisyrer”.

Det var allt för nu, ska försöka att uppdatera lite oftare än en gång per år i framtiden 🙂